Je bekijkt nu Bezoek aan Ekovar
Netwerken | Kennis uitwisselen | Contacten opbouwen

Bezoek aan Ekovar

Op woensdag 10 mei jl. waren de leden van de Agribusinessclub op bezoek bij Ekovar. Deze hypermoderne biologische varkenshouderij van de familie Wennekers ligt idyllisch aan de Westfriesedijk bij Schagen. Per jaar worden ruim 2600 varkens gemest. De varkens kunnen vrij in en uitlopen en hebben het zichtbaar naar hun zin. Hieronder vindt u een impressie van het bezoek. + foto’s toevoegen

Evert Lassche

Sinds 1986 ben ik werkzaam in het bedrijfsleven. In mijn loopbaan heb ik ervaring opgebouwd als bedrijfsadviseur, beleidsadviseur en manager. Ik wil graag mijn brede ervaring met bedrijven en organisaties inzetten voor collega-ondernemers. Een slagvaardig bedrijf of organisatie beschikt over een doordachte strategie waarmee snel op nieuwe ontwikkelingen kan worden ingespeeld. Dit vraagt om krachtige ondernemers en managers die effectief leiding geven, zelf in balans zijn en een efficiënte samenwerking creëren in de zakelijke en persoonlijke omgeving. Passie: Het beste halen uit mensen en bouwen aan succesvolle bedrijven en organisaties.